top of page

FAIR DEAL GRUPPEN LEVERER TRIBUNER TIL HÅNDBALL EM 2020!

Sørlandsselskapet Fair Deal AS har vunnet kontrakten om å levere tribuner til Trondheims nye storstue.

- Trondheim spektrum som skal arrangere Håndball EM for damer og herrer i 2020!


- Vi har jobbet med planleggingen rundt prosjektet i lang tid, og er nå svært stolt over å vinne en slik prestisjeavtale», sier Tom Albrigtsen, prosjektleder og Partner i Fair Deal Gruppen.

- Det har vært en tøff og interessant prosess med mange involverte tilbydere, og det er spesielt moro å se at vi som utfordrer vinner frem med vårt konsept og slår langt større aktører om å levere de 8300 sitteplassene som skal bygges i Trondheim spektrum eller Nye Nidarøhallen som bygget skal hete, fortsetter Albrigtsen. Hallen som får en grunnflate på over 4000m2 blir den største i satt slag i Nord Europa.


- Vi har spesialkompetanse innen sete- og tribuneløsninger, leverer alle typer seteløsninger til auditorier, idrettshaller, skoler, stadion, kulturhus og kinosaler. Vi leverer både faste løsninger og mer dynamiske løsninger både som kan komprimeres og utvides ved behov, men også slås sammen og rulles bort når man ikke har behov for tribunene, sier Thor Johnsen, teknisk prosjektleder i Fair Deal Tribuneservice.


- Vi har i tillegg til løsninger for større anlegg, utviklet et konsept og gjort flere leveranser av flyttbare teleskoptribuner som brukes på skoler og samfunnshus. Ved å bruke denne typen løsninger, får brukerne en langt mer dynamisk og effektiv bruk av arealene man har tilgjengelig.

Det betyr at vi som leverandør er i stand til å bygge alt fra de enkleste løsningene med plass til 50-100 personer og opp til de største anlegg, som er langt mer komplekse, skal integreres i nisjer, mot eksisterende betongtribuner eller tilpasses gjennom skreddersøm, sier Albrigtsen


- Tribunene vi skal levere til er en kombinasjon av faste tribuner og smarte teleskoptribuner med motostyring integrert i den helt nye hallen som nå er under oppføring i Trondheim, fortsetter Johnsen, stolt.


- Dette er en totalleveranse vi gleder oss til å ta fatt på og den største enkeltleveransen vi har gjort i Norge, men vår leverandør har lang erfaring fra leveranser til tilsvarende og større prosjekter som VM, EM og Olympiske leker som har vært levert over hele verden.

For å sikre de beste løsningene jobber vi tett sammen med våre oppdragsgivere og ikke minst arkitekter under planleggingsfasen for å sikre optimalt resultat og best mulig pris for våre kunder, avslutter Albrigtsen.


コメント


bottom of page