top of page

Gratulerer til Softworks!

Gratulerer til Softworks!


Vi i Fair Deal ønsker å gratulerer Softworks-gründeren Marius Jacobsen med strålende lansering av sitt nye produkt!

Marius Jacobsen med Softworks fugevarmer
Avbildet: Marius Jacobsen med Softworks fugevarmer

Et velkjent problem for de fleste håndtverkere er at fugemassen blir kald og vanskelig å jobbe med. Softworks er en batteridrevet fugevarmer som holder fugemassen varm. Den nye oppfinnelsen skal gjøre arbeidet enklere for håndtverkere, og er spesielt nyttig i kaldt, Norsk klima.


Fair Deal har vært prosessansvarlig for produksjon og logistikk i Kina. Vi har bistått med å finne riktige fabrikker, tilrettelagt produktutvikling, gjennomført forhandlinger, kvalitetssikring og håndtert transport og import av produktet til Norge.

Om samarbeidet sier Marius: "Fair Deal har hjelpt til med og finne fabrikker som produserer den kvaliteten vi ønsker å ha på produktet. Jeg er imponert over løpet som har blitt lagt opp de gangene jeg har vært i Kina. Svært effektive dager fra morgen til kveld! Jeg føler at vi sitter igjen med et godt produkt av høy kvalitet. "


Produktet har blitt svært godt mottat av markedet, og fått mye positiv omtale i media. Vi i Fair Deal er stolte av å ha fått være med på dette prosjektet og ønsker Marius og Softworks lykke til videre!


Les mer om produktet på Softworks hjemmeside.

Softworks fugevarmer


Comentarios


bottom of page